Élet(FA)mód Klub

emkl_felirattal

Az Élet(FA)mód Klub 2013. április 25-én indult és az Életfa Program regisztrált tagjai számára érhető el.

A ma már 1000 fő feletti tagsággal büszkélkedő Élet(FA)mód Klub létrehozásával, érdeklődő, az egészséges életmód-, táplálkozás felé nyitott, tudatos közösség alakult ki. A tagok mindig hozzáértő szakemberhez fordulhatnak személyes problémáikkal, kérdéseikkel, hiszen a Klub szoros együttműködésben dolgozik az Életfa Program Egészségügyi Team-jével.

Legfontosabb feladataink közé tartozik a prevenció támogatása (betegségek kialakulásának megelőzése), a családok tartós egészségének megőrzése, a fizikális állóképesség, a mentális jólét elősegítése, a betegségekkel szembeni védelem erősítése, mely elsősorban egy egész életre szóló, kiegyensúlyozott táplálkozási szokások kialakítására épít.

Ehhez hiteles forrásból származó információkra, érthető, gyakorlatias tájékoztatásra, hatékony oktatásra, felvilágosításra van szükség. Ennek érdekében tagjaink hetente egyszer internetes hírlevél formájában, főleg az egészséges táplálkozással kapcsolatos érdekességekről, aktualitásokról, illetve a betegségek megelőzési lehetőségeiről kapnak információkat a legújabb szakmai, tudományos eredmények tükrében.

A hírleveleken kívül a Klub működését szemléletes előadások, interaktív internetes Csoport és Főzőklub is támogatja.

Az Életfa Program tagjai a honlapon (www.eletfaprogram.hu) található űrlap kitöltésével egyszerűen jelentkezhetnek a Klubba. Ha még nem vagy Életfa Program tag, de érdeklődsz az egészséges táplálkozás iránt, és szeretnéd Te is megkapni a leveleket, kérlek, írj e-mailt az eletfamodklub@eletfaprogram.hu e-mail címre és felveszlek a levelezőlistára!

Írásaimmal, előadásaimmal és tanácsadó munkámmal igyekszem segítséget nyújtani mindazoknak, akik egészségesebbé, harmonikusabbá, boldogabbá szeretnék tenni saját és családjuk életét.

Bízom benne, hogy tudatosan és felelősen gondolkodó emberként hamarosan Téged is a Klub tagjai között köszönthetlek! Gyere és használd ki Te is a Klubban rejlő lehetőségeket!

Várlak szeretettel:
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus