ÖSSZHANGBAN A TESTÜNKKEL – A NAHRIN ÉS A JUST SEGÍTSÉGÉVEL 2. RÉSZ

Folytatjuk cikksorozatunkat az Optimális testsúly elérése témakörrel. Reméljük, sikeresen alkalmazzátok az előző lapszámunkban megjelent Hajápolási és Szájápolási praktikákat, és most is tudunk új ötleteket adni ahhoz, hogy megőrizzétek egészségeteket és jól érezzétek magatokat bőrötökben :).

A Nahrin és a Just termékei természetes, magas biológiai értékű alapanyagokat, gyógynövény kivonatokat tartalmaznak és a bennük lévő vitaminok felszívódása kiváló. Használatuk egyszerű, sok problémánál nyújtanak segítséget.

Most az Optimális testsúly eléréséhez szeretnénk Nektek tanácsokat adni, amiket persze sok folyadék fogyasztással és mozgással fontos kiegészíteni.

 • Nagyon lényeges a test méregtelenítése (tehermentesítése): ehhez ajánljuk a Nahrin Alma- és Barack-író italát. Ezeket többféleképpen lehet fogyasztani. Aki korábban már próbálta és egy nagyobb tisztítással szeretne kezdeni, annak javasoljuk, hogy egy napon keresztül csak ezt az Író italt fogyassza. Az utána következő napokban napi 3 pohár Író ital elegendő, de az első mindenképp éhgyomorra legyen.
 • Az Articsóka keserű ital étkezések utáni fogyasztása tisztítja a májat és segít az alacsonyabb koleszterinszint elérésében.
 • Túlzott étvágy/farkaséhség: étkezések előtt fél órával igyál meg egy zacskó FibroFit Tropic rost italt, vízzel hígítva. Ellenőrizd a sav-bázis egyensúlyod a Basico italhoz adott tesztcsíkon. Túlzott savasság esetén használd a Basico-t, hogy a PH-d a megfelelő szintre beálljon.
 • Túlsúly problémára: 50 ml Affi’line italt oldj fel 1,5 l vízben, és fogyaszd el napközben, étkezések között.
  Vegyél be 2 db Minci Plus kapszulát napi kétszer, étkezések után 30-60 perccel. Kaktuszrost és spirulina tartalma miatt nagyon jól segíti a fogyást.
  Ellenőrizd PH-szintedet a Basico-hoz vásárolható tesztcsíkokkal, savasság esetén használd a Basico port vízben feloldva, vagy a kapszulát.
  Helyettesítsd a vacsorát egy Vaníliás vagy Kávés Nahrofit itallal!
  Fogyaszd a Nahrin zsírmentes zöldséglevesét, fűszereit, és az alacsony kalóriatartalmú teáit.
 • A bőrfeszesség elérésére: használd a Just Anticellulit termékcsaládját, az Ápoló és feszesítő krémet, illetve az Éjszakai krémet.

Ismét fel szeretnénk hívni arra a figyelmet, hogy minden tünet hátterében a valódi, kiváltó okot kell megkeresni és kiküszöbölni. Betegség esetén a gyógynövények és a termékek nem helyettesítik az orvosi kezelést, viszont a jól megválasztott étrend-kiegészítés nagyban támogatja a kezelés pozitív hatását.

Reméljük, hogy hasznos tanácsokkal szolgálhattunk, a következő lapszámban folytatjuk sorozatunkat.

Kérdés esetén forduljatok nyugodtan Munkatársainkhoz, Forgalmazóinkhoz.

Szeretettel:
Schmidt Judit

/Forrás: Nahrin Solutions Guide/