Magyar cégtörténet

ceg-1A Nahrin immár több mint 25 éve van jelen Magyarországon. Mindennapi életünk természetes igénye, hogy testileg-lelkileg kitűnő erőben és állapotban legyünk. Ehhez nyújt segítséget a magyar családoknak, vásárlóinak a Nahrin Csapatunk.

ceg-2Miskolci központunk mellett Budapesten és Debrecenben rendelkezünk állandó képviselettel, hálózatunkat azonban folyamatosan szeretnénk bővíteni a vásárlói igényeknek megfelelően.

Programjainkkal komplex egészségőrző szolgáltatást nyújtunk, a termékektől a tanácsadáson át egészen az üzleti lehetőségekig. Tudjuk, sokan, sokféleképpen ajánlottak már hasonlót, de mi abban bízunk, hogy magát a természetet nem kell reklámozni.

Filozófiánk, melynek lényege, hogy a természetes anyagokat a legmagasabb minőségű termékekké dolgozzák fel, ma fontosabb, mint valaha. A Nahrin cég vezetői odafigyelnek, hogy a készítmények megfeleljenek a szakma legmagasabb szintjének, és a piaci követelményeknek. Modern laboratóriumok biztosítják a folyamatos fejlesztést és minőségellenőrzést.

A Nahrin termékeinek széles termékválasztékával biztosítja a modern és egészséges táplálkozás teljességének lehetőségét.

Emellett egy sikeres karrier lehetőségét is kínáljuk, hiszen Nálunk lehetősége nyílhat egy sikeres vállalkozás felépítésére, és jövedelmező működtetésére. A korszerű, többszintes értékesítési formát a minden egyes szintnek megfelelő, gyakorlati alapokon nyugvó, tudományos precizitással kidolgozott képzési felépítmény támogatja. Oktatási rendszerünk garanciát jelent az üzleti sikerek eléréséhez.

Svájci cégtörténet

nahrin1A Nahrin AG, 1954-es alapítása óta egyike a legnagyobb direkt eladási vállalkozásoknak Svájcban. Intenzív és rugalmas párbeszédet tart fenn a vásárlókkal, és gyorsan tudja a követni az új igényeket. Ehhez az állandó fejlesztéshez a direkt értékesítés a legalkalmasabb forma, ahol különösen intenzív tanácsadói kapcsolatokat tartunk fenn.

Kezdetektől alapszempont, hogy modern egészséges élelmiszereket állítsunk elő. A Nahrin termékek kizárólagosan természetes alapanyagok felhasználásával, önálló kutatással és gyártással, a legmagasabb minőségi jellemzőkkel készülnek. Az intenzív kutatás és fejlesztés, valamint a legmodernebb előállító berendezések révén a Nahrin abban a helyzetben van, hogy a magasra tűzött céljait el tudja érni.

Ennek a termékpolitikának a következménye, hogy a fejlesztéseknél és az előállításnál a következő alapszempontokat tartják be:

  • kevés vagy semmi zsír
  • kevés vagy semmi cukor
  • mértékletes vagy semmi só
  • alapvetően kevés kalória
  • lehetőség szerint diabeteszesek is fogyaszthassák
  • lehetőleg gluténmentes

A Nahrin Svájcban tagja a direkt értékesítők szövetségének és magára nézve kötelezőnek tartja az etikai kódex betartását.

Tanusítványok

aloe_vera_certificate_2016

 iso_certificate_2017_-_nahrin_e